Online konzultáció

AKTUÁLIS:

Online konzultációra az egészségügyi vészhelyzet elmúltával tudok lehetőséget biztosítani. - Kérlek, hogy előzetesen csak a leckéket rendeld meg, az opcionális online konzultációról a későbbiekben egyeztetünk!

Mennyi konzultáció szükséges a leckék megértéséhez?

Elképzelhető, hogy valakinek egyáltalán nem vagy csak egyes csomagokhoz lesz szüksége konzultációra, míg másoknak csomagonként több alkalomra is szüksége lesz. Az igények különböznek, éppen ezért lett a konzultáció opcionálisan választható.

Kiknek elérhető a konzultáció?

Az élőszavas konzultáció a leckecsomagokhoz tartozó opcionális lehetőség, bárki számára előfizethető, aki az adott leckecsomagot megrendelte. Mivel az első csomag ingyenes, így annak témaköreihez tartozó konzultáció bárki számára megrendelhető.

Hogyan működik?

Miután előfizettél az online konzultációra, lehetőséged nyílik időpontot foglalni, a foglalt időpontban 30 percen keresztül headseted és az internet segítségével élőszóban konzultálni.

Felhasználási feltételek:

A konzultációs időpontok foglalási/lemondási határideje az adott időpontot megelőző 36 óra. Ezen időtartamon belül foglalt időpontban nem tudom biztosítani a konzultációs lehetőséget, illetve az ezen időponton belül lemondott alkalmat elveszíted - ez érvényes arra az esetre is, ha a leegyeztetett időpontban nem vagy skype előtt. Amennyiben nálam felmerülő probléma miatt marad el konzultáció, úgy a befizetett és elmaradt konzultáció pótlásán felül egy további alkalmat bónuszként adok Neked.

Nincs Skype-om, nem tudom mi az.

A Skype egy ingyenesen letölthető és két skype-felhasználó között ingyenesen használható program, melynek segítségével mi is konzultálni tudunk, ha van otthon interneted, illetve headseted (mikrofonos fejhallgatód) Továbbiakat a Skype oldaláról tudhatsz meg, illetve a programot is onnan tudod letölteni.